2023-ban is volt

2023-ban is kerestük Magyarország legjobb kamionsofőrjét! Három versenyforduló és új elődöntő helyszín nem a megszokott feladatokkal. Ez várt a versenyzőkre!

5 tengelyen

Nézd meg filmünket!

2023-as év nyertesei:

2023-as legjobb kamionsofőrje:
Bocsárdi Károly

2. helyezett:
Pető György

3. helyezett:
Szabados Gábor

A döntőről és a további díjazottakról itt olvashatsz.

Rólunk mondták

Vélemények

Nem könnyű feladatokat kaptak a versenyzők

Egy egyszerűsített feladatsoron mentem keresztül és hát nagyon jó élmény volt! Itt tényleg a versenyzők nagyon nagy kihívás elé vannak állítva és aki bejutott az elődöntőbe, vagy a döntőbe az biztos, hogy elképesztően jó sofőrnek számít!

Kiss Norbert – négyszeres Európa-Bajnok kamionversenyző  (2017)

Itt a szakma legjobbjai gyűltek össze

Európában összesen több, mint 3,5 millió munkavállaló gépkocsivezetőként nagyjárművekkel dolgozik. Ez egy komoly réteg, komoly járművekkel, így nem mindegy, hogy ők hogyan járulnak hozzá a közlekedésbiztonság színvonalának javításához, javulásához, illetve, hogy milyen nevelő-hatással tudnak lenni másokra.

Dr. Mosóczi László  – az ITM közlekedéspolitikáért felelős államtitkára  (2021)

Az elmélet is fontos!

Nem csak a gyakorlati tudás, a jármű hibátlan, pontos kezelése a fontos, hanem a szabályok ismerete is. Hiszen az tud jól, biztonságosan, kulturáltan közlekedni, aki a szabályokat is ismeri.

Óberling József –  r. ezredes, rendőrségi főtanácsos, az Országos Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztály vezetője (2020)

5 tengelyen

hírek

Családi nap

A családi napon idén is számos izgalmas lehetőséggel várta a résztvevőket. Interaktív játékokon  keresztül a gyerekek megismerhették a közlekedési táblákat, a helyes útviselkedést. A Tóbiás és Balambér pályán pedig megtaníttottuk a legkisebbeknek is a Kresz-szabályokat. Emellett lehetőség volt kipróbálni egy speciális szimulátort is, ahol a kicsik és nagyok megmutathatták, mennyire ügyesen tudnak virtuálisan manőverezni.

5 tengelyen

Támogatók

Főtámogatók

Támogatók

Partnerek

Kamionsuli

Médiatámogatók

Navigátor
Úton Online logo
Vezess.hu

Szervező

Magánvállalkozók
Nemzeti Fuvarozó Ipartestülete –
NiT Hungary

Hu-1108 Budapest,
Újhegyi út 3/a
E-mail: info (kukac) 5tengelyen.hu
Tel.: +36 (1) 264 5040/325, 326-os mellék
Mobil: +36 30 547 83 60, +36 30 240 11 19

 

HÍRLEVÉL feliratkozás