Elérkezett a nevezés napja!

Végre már nem kell többet aludni ahhoz, hogy benevezz az ország egyedüli közlekedésbiztonsági és vezetéstechnikai kamionos versenyére!

Ha hazai fuvarozó cégnél dolgozol hivatásos kamionsofőrként, akkor július 16-ig nevezhetsz a kilencedik „5 tengelyen – biztos kézzel!” versenyre.

A nevezés előtt mindenféleképp tájékozódj a feltételekről Versenyszabályzatunkból!

 

BELÉPEK

 

Mire lesz szükséged a nevezéskor?

A nevezésedkor a neveden és a működő e-mail címeden kívül szükséged lesz érvényes – a verseny végéig -, legalább C+E kategóriás EU tagállami gépkocsi-vezetői engedélyedre, továbbá GKI kártyádra. A szükséges adatok megadása és feltöltése után a regisztráció véglegesítésével válik érvényessé a nevezésed!

Mit kell tenned idén, ha már regisztráltál korábbi versenyekre?

Online rendszerünkben a versenyregisztrációd megvan, ami a korábbi nevezésedkor megadott nevedet és e-mail címedet tartalmazza. A további dokumentumok másolatát viszont nem, így ezeket újból fel kell töltened.

Hogyan tudod meg, hogy érvényes-e a nevezésed?

Minden versenyregisztrációt leellenőrzünk. Amennyiben valamelyik dokumentumod nem találjuk, vagy a megadott adataid hiányosan kerültek be online rendszerünkben, e-mailben vagy a megadott telefonszámodon értesítünk.

Amennyiben minden adatod és feltöltött dokumentumod rendben van, már küldjük is a megerősítő e-mailt a nevezésedről.

Gyakorolj velünk hétről-hétre!

Idén a nevezési időszak első napjától, június 14-től 10 héten keresztül 10 online próbateszttel segítjük az elméleti felkészülésed az online tesztre. Minden héten újabb GKI kérdésekkel várunk, amiknek kitöltésével növeled az esélyed a heti „5 tengelyen – biztos kézzel!” ajándékcsomagok megnyerésére!

Első heti gyakorlóteszt >>>