5tengelyen -
biztos kézzel

Tájékoztató az online előselejtezőről

Kedves Versenyzőnk!

Amennyiben neveztél versenyünkre, és nevezésed befogadásáról levélüzenetben visszaigazolást kaptál, úgy az elődöntőbe jutáshoz részt kell venned online selejtezőnkön. Az online selejtezőn a legjobb 40 teszteredményt elérő versenyző kerül a négy elődöntő egyikébe.

Az online selejtező időpontja: 2019. augusztus 25. (vasárnap) 16:00 - 16:30

(Az online teszt kitöltéséhez folyamatos Internet-kapcsolat szükséges!)

 

Kérjük, olvasd el figyelmesen tájékoztatónkat!


A teszt megnyitása:


A teszt indításához a tesztidőpont előtt be kell jelentkezned a tesztoldalra. Ezt az alábbi linkre (ikonra) kattintva tudod majd megtenni:

 

 

vagy másold be ezt a linket a megfelelő böngésző címsorába:

https://online-selejtezo-2019.5tengelyen.hu/

 

 

 

BEJELENTKEZÉS

Belépéskor a nevezés (regisztráció) során megadott e-mail címedet és jelszavadat használd! Ezzel eljutsz arra a felületre, ahol a tényleges tesztírásra 2019. augusztus 25-én 16.00 órától sor fog kerülni.

 

Ha elfelejtetted jelszavadat, a  http://5tengelyen.hu/jelentkezes/password.php linkre kattintva tudsz újat kérni. Javasoljuk, e levél elolvasása után próbáld ki, hogy a regisztrációd során megadott e-mail címed és jelszavad használatával eljutsz-e a tesztoldalra! A próbálkozás után MINDEN ESETBEN a KILÉPÉS gombbal lépj ki!

 

A TESZT ELINDÍTÁSA

A tesztet 2019. augusztus 25-én, vasárnap, pontosan 16.00 órakor, belépés után a "A TESZT INDÍTÁSA" gombra kattintva tudod elkezdeni, és kitölteni! Előfordulhat, hogy az órádon már elmúlt 16.00 óra, de a teszt mégsem nyílik meg. Ne aggódj: ha az F5 gombbal folyamatosan frissítesz, a teszt el fog indulni.

.Javasoljuk:

 

  • Már most válaszd ki a tesztíráshoz használt technikai eszközt (számítógép, laptop, okostelefon), és a teszt elérésének folyamatát a fent írtak szerint előzetesen próbáld ki! 
  • Ellenőrizd azonosító e-mail címed és jelszavad érvényességét, működését!  Ha elfelejted jelszavad, most még van időd újat kérni.
  • 2019. augusztus 25-én célszerű negyed-fél órával korábban bejelentkezned, ismét elolvasnod a tudnivalókat, és eljutnod a tesztoldalig. 16.00 órától már csak a teszt megnyitása és kitöltése kösse le idődet!
  • Ha egy mód van rá, teszt közben ne lépj ki, és lehetőleg a megkezdett böngészőben folytasd a teszt kitöltését. Ezzel időt is spórolsz!

FELADAT, IDŐKERET

  • Egy 30 kérdésből álló tesztet kell kitöltened maximum 30 perc alatt.  Felhívjuk a figyelmedet hogy az on-line felület 16.30 kor automatikusan BEZÁR! Ha tehát 16.10-kor kezded a kitöltést, akkor is csak 16:30-ig tudod írni, azaz összesen csak 20 perced marad.

  • Minden kérdésre legfeljebb 1 perc áll a rendelkezésedre.1 perc elteltével a következő kérdés automatikusan megjelenik, akkor is, ha az előző kérdést nem válaszoltad meg.

  • 16:30-kor a teszt végleg lezárul, és az addig elért eredményed kerül értékelésre, ha az adatokat beküldöd.

 

VÁLASZADÁS

  • Minden kérdésre csak egy helyes válasz adható! A válaszadás a helyesnek ítélt válasz megjelölésével és a KÖVETKEZŐ OLDAL gombra kattintással történik. Az újabb kérdés automatikusan megjelenik.

  • Ha a választ megjelölted, azonnal lépj az újabb kérdésre! Az értékelésnél nem csak az elért pontszám, de - pontegyenlőség esetén - az időeredmény is számít!

  • A már megválaszolt vagy válasz nélkül hagyott kérdésre nem tudsz utólag visszalépni és nem tudsz utólag javítani sem! Ezért minden kérdést figyelmesen olvass el válaszadás előtt és ügyelj arra, hogy időben és a legjobb tudásod szerint válaszolj! Az 1 percből hátralévő időt a jobb oldalon időszámláló mutatja neked.

 

 

A TESZT BEFEJEZÉSE

FONTOS! A tesztet csak a záró oldalon  lévő „ADATOK BEKÜLDÉSE” gombbal tudod leadni! (Ha nem kattintasz erre a gombra, a tesztedet nem tudjuk kiértékelni!)

 

Amit még tudni kell:

Amennyiben a teszt technikai okok miatt megszakad, azt újbóli bejelentkezéssel tudod folytatni, a teszt ez esetben attól a kérdéstől folytatódik, amelynél válaszadás nélkül megszakadt, a kérdésből hátralévő idővel.

Előfordulhat, hogy mobilnézetben kicsi a kép, ekkor nagyíts rá!

 

Az elérhető legmagasabb pontszám 30 pont. Helyezésedet az elért pontszám, és a 30 perces időkeretből felhasznált idő határozza meg.

Közvetlenül a teszt leadása után automatikus üzenetben kapsz visszajelzést pontszámodról és tesztidődről. Elért helyezésedről, és – ha a teszted alapján továbbjutottál az elődöntőbe – a további tudnivalókról augusztus 31-ig értesítünk. Augusztus 26-án az elődöntőbe bejutott versenyzők nevét a weboldalunkon is közzétesszük.

 

Javasoljuk, hogy a teszt alatt is tartsd ezt az oldalt nyitva!

 

Forró drótunk augusztus 25-én a teszt idejére: +36-30-2401-119 és +36-20-9533-093