5tengelyen -
biztos kézzel

Kiskorában ki nem szeretne olyan munkát végezni, mint a szülei? Gábor kisgyerekként apja nyomdokaiba kívánt lépni és buszvezetővé válni.

 

A negyvenhat éves kamionsofőrt minden olyan jármű érdekelte, amit motor hajt, a kamionokat pedig mindig is kedvelte, így nem jelentett nagy meglepetést, amikor belevágott ebbe a szakmába. A gyerekkori D kategóriából C+E kategória lett, amellyel belföldön dolgozik.

 

 

Gábor bár rég óta dolgozik kamionsofőrként, fontosnak tartja, hogy kövesse szakmai fejlődését, így évről-évre jelentkezik a versenyre. Eddig kétszer foghattunk vele kezet a dobogó legfelső fokán, először 2014-ben, majd 2015-ben is.

 

    

 

A kamionsofőrt nem csak szakmai kíváncsisága, de természetesen a versenyszellem is motiválta az eddigi versenyekre történő jelentkezéskor. A felkészülést és gyakorlást számára a napi munka jelenti , ugyanakkor az eddigi futamokon való részvételével is sok tapasztalatot és következtetést gyűjtött össze, mint például a rántópados feladatból. Gábor célja a precizitás, hogy minél tökéletesebben végezze el munkáját.

 

 

Idén lesz 5 éve, hogy folyamatosan jelentkezik a versenyre, amelynek elődöntőjébe és döntőjébe eddig mindig bekerült felkészültségének köszönhetően. Vajon hogy lesz idén? Találkozhatunk Gáborral ismét a döntőben, vagy akár a dobogón? A kérdések nyitottak, de egy biztos: június 14-én jelentkezni fog a hetedik „5 tengelyen – biztos kézzel!” vezetéstechnikai és közlekedésbiztonsági versenyre. És Te hogyan döntesz?

 

A versenyről bővebben itt tájékozódhattok >>>