5tengelyen -
biztos kézzel

A verseny a hetedik évébe lép idén, ami egyúttal a főtámogatói gárda három éves szerződéseinek aktualizálását is jelenti.

 

A NiT Hungary és az ORFK-OBB mint főszervezők 2018 decemberében tárgyaltak a főtámogatókkal a szerződések meghosszabbítása ügyében. A verseny üzemanyagbeszállítója változatlanul a MOL Nyrt., amely a verseny elindulásától elkötelezett támogatója a közlekedésbiztonságnak. A Közúti Közlekedésbiztosnági Akcióprogram oldaláról is számíthatunk a szakmacsoport kiemelkedő rendezvényének jövőbeli támogatására.

 

Az elődöntők helyszínét továbbra is a Schmitz Cargobull Magyarország Kft. bicskei telephelye biztosítja, továbbá a következő három évre is elkötelezte magát a nehéz tehergépjárművek közlekedésbiztonságának támogatásában, amelyre a két darab félpótkocsit is biztosítja.

 

Az elmúlt években a Mercedes Actros vontatót biztosító Pappas Auto-t a DAF Hungary Kft. váltja fel, amellyel 2018. decemberben írták alá a három évre szóló megállapodást. A verseny vontatójának beszállítója két darab legújabb típusú DAF vontatót fog biztosítani az „5 tengelyen-biztos kézzel!” verseny számára.