Utolsó napok

Az utolsó gyakorlóteszthez értünk, amivel a jubileumi tizedik „5 tengelyen-biztos kézzel!” versenyre nevezett kamionsofőrök készülhetnek az online előselejtezőre.

 

Ingyenes és bárki kitöltheti

A verseny támogatói körének a díjtalan nevezés mellett az ingyenes gyakorlóteszteket is köszönhetjük. A magyar tehergépjármű-vezetőkre már csak 1 online gyakorlóteszt vár, amit a héten tudnak kitölteni. A GKI-vizsgakérdések megválaszolásához internet kapcsolat és egy okoseszköz vagy laptop szükséges. Így bárhol és bármilyen napszakban járjanak, készülhetnek a jubileumi verseny első körére.

 

 

Átlépjük a határainkat

Szó szerint, hiszen az idei verseny a nemzetközi DAF Driver Challenge 2023-as döntőjének a magyar előselejtezője. Ennek megfelelően a 2022-es legjobb magyar kamionsofőr képviselheti a hazai kollégáit a luxemburgi pályán.

 

 

Felejthetetlen élmények egy helyen

A jubileumi „5 tengelyen-biztos kézzel!” döntőjén 10 versenyző csap össze egymással a közlekedésbiztonsági és a vezetéstechnikai kihívások között. Idén pedig duplán szurkolhatunk nekik, hiszen a győztes Európa legjobb kamionsofőrjének a címéért indul tovább.

 

A futam megtekintése mellett a kis- és a nagy gyerekekre is várnak közlekedésbiztonsági programok, hiszen játszva tanulni a lehető legjobb! Számos és ingyenes interaktív programokon keresztül ismerkedhetnek meg a biztonságos közlekedés alapszabályaival, különleges járművekkel és akár kipróbálhatják magukat űrhajóvezetés közben a VR BlueFour – mozgóplatformos szimulátorral.

 

 

Az ingyenes családi nap programjairól itt tájékozódhatsz.