Első a biztonság!

Nem lehet elég korán kezdeni a biztonságos közlekedés alapszabályainak megismerését, hiszen amint kilépünk az utcára már közlekedőkké válunk. Az iskolakezdés legintenzívebb időszakában jól jön egy segítő kéz a gyerekeknek, de a felnőtteknek is, mert mindenkit hazavárnak!

Idén szeptember 24-én tekinthető meg élőben a jubileumi tizedik „5 tengelyen-biztos kézzel! verseny utolsó futama, a döntő, amelyen az elődöntők legerősebb 10 kamionsofőrje indulhat el. Az idei év versenye még izgalmasabb, hiszen Magyarország 2022-es legjobb kamionsofőrje képviselheti a hazai kollégáit a nemzetközi DAF Driver Challenge 2023-as döntőjén Luxemburgban.

 

Interaktív és szórakoztató programok

Szeptember 24-e a legjobb kamionsofőr mellett a közlekedés összes szereplőjéről is szól. Az ingyenes Családi Nap programjai egyszerre tanítanak és szórakoztatnak. Mi, felnőttek is!

Különleges vezetési élményekkel (VR BlueFour – mozgóplatformos szimulátor) gazdagodhatunk a szurkoláson túl. Egyaránt a kicsikre és a nagyokra is várnak KRESZ pályák, ahol egyből kipróbálhatjátok és gyakorolhatjátok az interaktív programokon szerzett közlekedési ismereteket.

Szórakozzatok, tanuljatok és kapcsolódjatok ki az ország egyedülálló kamionos versenyének

családi napján szeptember 24-én Zsámbékon!

Bővebb információk a honlapon.