Nem hagyjuk, hogy lekéss róla!

Hamarosan lezárjuk a jubileumi tizedik „5 tengelyen-biztos kézzel!” verseny nevezési időszakát. Még nem neveztél? Összegyűjtöttünk néhány érvet, miért nem érdemes kihagynod a versenyt idén!

A verseny három fordulóból épül fel. Az első megmérettetésen egy 30 GKI-vizsgakérdésből álló online teszt vár rád, aminek megoldására 30 perc áll a rendelkezésedre. Menni fog? Ne ess pánikba, segítünk! Augusztus 28-ig, az online előselejtezőig heti rendszerességgel támogatunk az elméleti felkészülésben gyakorlótesztjeinkkel. Itt ki is töltheted a legújabbat! >>>

A következő állomás már az elődöntő szeptember 10-én és 11-én, ahol már csak 30 versenyzővel találkozunk. Köztük leszel? Ha igen, akkor készülj lélekben egy napra, amikor minden leleményességedre, szakmai tudásodra és ügyességedre szükséged lesz. Kik kerülnek tovább? A 10 legmagasabb pontszámmal rendelkező versenyző készülhet a szeptember 24-i döntőre.

Tudtad, hogy a döntőt most már nyolcadik éve rendezzük meg a zsámbéki drivingcamp Hungary egyedülálló vezetéstechnikai pályáján? Izgalmas feladatok fognak rád várni, olyan szimulációs helyzetek, amiket biztonságos környezetben próbálhatsz ki. Miért fontos ez? Tehergépjármű-vezetőként felelős vagy a saját és mások életéért a közutakon, maximálisan uralnod kell a járművedet, megoldani olyan szituációkat, amik nem is annyira egyértelműek és csak filmekben láthattál. Felkészültél rá? Akkor most beavatunk abba, hogy miért nevezz idén!

Magyarország 2022-es legjobb kamionsofőrje nettó 2 millió forintot vihet haza, ami egyedüli nyeremény, ahogyan a verseny is az országban! Az idei évtől pedig a győztes képviselheti a magyar tehergépjármű-vezetőket a nemzetközi DAF Driver Challenge 2023-as döntőjén Luxemburgban.

 

 

A pénz nyereményen kívül a döntőn az egész családodnak élmény nyújtunk nem csak a szurkolással, de családi napunkkal is. Interaktív, szórakoztató közlekedésbiztonsági programokkal tesszük még élménydúsabbá ezt a napot számotokra, hogy együtt is élvezhessétek ezt a napot!

Találkozunk szeptember 24-én Zsámbékon? Add meg magadnak az esélyt a nyereményre és nevezz be még ma >>>