Lépj túl a határaidon velünk

Nem hagyjuk, hogy unatkozz az elkövetkezendő időszakban, mert az idei évtől többről szól „5 tengelyen-biztos kézzel!” közlekedésbiztonsági és vezetéstechnikai verseny!

Jubileumi tizedik alkalommal keressük Magyarország legkiválóbb kamionsofőrjét, aki a nemzetközi DAF Driver Challenge 2023-as döntőjén magyar színekben versenyezhet Európa legjobb tehergépkocsi-vezetőivel az aranyéremért.

Nem hallottál még a nemzetközi DAF Driver Challenge-ről? Kerülj képbe Európa legkülönlegesebb fuvarozói versenyével >>>

 

Készen állsz? Akkor indulás, nevezz!

Magyarország legjobb kamionsofőrjeként nettó 2 millió forinttal gazdagodsz, de ha a dobogó második vagy harmadik fokára lépsz fel, akkor is vár rád a jutalom. A verseny második helyezettje százezer forint, a bronz érmes pedig ötvenezer forint értékű tárgynyereménnyel térhet haza.

A jubileumi tizedik „5 tengelyen-biztos kézzel!” versenyre június 13. és július 17. között nevezhetsz!

 

 BELÉPEK AZ OLDALAMRA

 

Mire lesz szükséged a nevezéskor?

Érvényes, legalább C+E kategóriás EU tagállami gépkocsi-vezetői engedélyre, továbbá GKI kártyára van szükség. Részletes információkat a Versenyszabályzatunkban olvashatsz.

Ha a korábbi években neveztél már a versenyre, akkor az akkor regisztrált neveddel és e-mail címeddel tudsz belépni az online felületre. Fontos! A szükséges dokumentumok másolatát újból fel kell töltened, majd véglegesíteni a regisztrációd.

 

Rutin is, meg nem is

Kamionsofőrként rutinnak tűnhet az „5 tengelyen-biztos kézzel!” verseny, hiszen a hétköznapi munkafolyamatok elvégzéséhez és a váratlan szituációk megoldásához hasonló feladatok várnak rád. De nem elég vagánynak lenni, szükség van a precizitásodra, a lelkesedésedre és a profizmusodra is!

Először egy online, 30 GKI-vizsgakérdésből álló online tesztet kell kitöltened. Az elméleti előselejtező önmagában erős kihívás, hiszen a fuvarozás összes munkafolyamatát és a magyar, ill. európai jogszabályokat is ismerned kell hozzá. Az Online Előselejtezőn 30 perc áll rendelkezésedre, hogy helyesen megválaszold a kérdéseket.

Az elődöntőbe 30 versenyző juthat tovább, akikre ügyességi, vezetéstechnikai feladatok, és elméleti teszt megoldása mellett közúton történő vezetés vár. A kétnapos megmérettetésen kiderül, hogy bekerülsz-e a legjobb 10 kamionsofőr közé, akikért izgulni lehet a döntőben.

A drivingcamp Hungary zsámbéki tanpályáján olyan váratlan szituációkkal találkozhatsz, amelyekben fény derül rátermettségedre és szakmai tudásodra. A szimulációs feladatok megmutatják, hogy partner vagy-e az utakon, odafigyelsz-e a biztonságos közlekedésre éles helyzetekben is, és meg tudod-e oldani a munkád során felmerülő kihívásokat.

 

Időpontok, amiket ments el a naptáradba

Nevezési időszak: 2022. június 13.–július 17.

Online teszt: 2022. augusztus 28. (vasárnap) 16 órától

Elődöntő: 2022. szeptember 10–11. (szombat, vasárnap) – Schmitz Cargobull telephely, Bicske

Döntő és családi nap: 2022. szeptember 24. (szombat) – drivingcamp Hungary, Zsámbék

 

Készülj a nemzetközi dobogóra is

10 héten keresztül segítjük az elméleti felkészülésedet az ingyenes GKI-vizsgakérdésekből álló online teszttel. Minden héten új tesztet tölthetsz ki és megkapod egyből a kiértékelést is. Az online előselejtező előtt egy héttel pedig elérhetővé válik a 10×20 db GKI-vizsgakérdés!

Töltsd ki az első heti gyakorlótesztet, amivel növelheted esélyedet a nettó 2 millió forint fődíj elnyerésére és a kijutásodat a nemzetközi DAF Driver Challenge versenyre!

KITÖLTÖM A GYAKORLÓTESZTET