Egy év kimaradás után újra együtt szurkolhatunk

Múlt hét pénteken még benevezhettek a magyar kamionsofőrök az idei futamra. Most pedig teljes gázzal készülhetnek az online selejtezőre!

 

Bő egy hónap áll rendelkezésükre az idei versenyzőknek, hogy elméletben a maximumot nyújtsák az online selejtezőn. Nekik már van, miért várniuk az idei versenyt. És akik idén nem neveztek, készülhetnek valamire? Persze!

Egy év kimaradás után újra együtt szurkolhatunk a döntőn az elődöntőkből továbbjutó 10 kamionsofőrnek. Mellette pedig plusz élményt ad a döntővel egybekapcsolt családi nap, ami szintén a közlekedésbiztonság jegyében zajlik! Szeptember 25-én, szombaton 10 és 16 óra között kicsik és nagyok is ismét belekóstolhatnak a közlekedés alapvető normáiba a drivingcamp Hungary zsámbéki tanpályáján. Hamarosan jelentkezünk a programokkal!

 

 

Addig is készüljetek az online selejtezőre, vagy csak tartsátok szinten elméleti tudásotokat heti gyakorlótesztjeinkkel. A legtöbb pontszámot összegyűjtő kitöltők között 5 tengelyenes ajándékcsomagot sorsolunk ki hétről hétre!

 

CSALÁDI NAP >>