Néhány nap és indul a nevezés

 

Már csak pár nap és elkezdődik Magyarország egyedülálló közlekedésbiztonsági és vezetéstechnikai kamionos versenyének nevezési időszaka. Összeszedtük, mikre érdemes figyelned az idei nevezéskor!

A verseny több száz hazai tehergépjármű-vezetőt mozgat meg évről-évre: a szakmai kihívás, a családias közösség, a versenyélmény, a családi nap és persze a fődíj, a nettó 2 millió forint.

Hogyan nevezhetsz?

Az idei év futamának nevezési időszaka június 14-én kezdődik és július 16-ig ér véget, tehát csak a két időpont között van lehetőség a nevezésre, online a honlapon keresztül. Erről a nevezés megkezdése előtt egy nappal értesítünk, amennyiben feliratkoztál hírlevelünkre. Ha még nem, itt teheted meg.

A Versenyszabályzatnak megfelelően minden magyar fuvarozó cégnél dolgozó tehergépjármű-vezető nevezését fogadjuk, amennyiben érvényes dokumentumokkal rendelkezik.

A nevezésedkor a neveden és a működő e-mail címeden kívül szükséged lesz érvényes – a verseny végéig -, legalább C+E kategóriás EU tagállami gépkocsi-vezetői engedélyedre, továbbá GKI kártyádra. A szükséges adatok megadása és feltöltése után a regisztráció véglegesítésével válik érvényessé a nevezésed!

Az előző években már neveztél – mit kell tenned idén?

Online rendszerünkben a versenyregisztrációd megvan, ami a korábbi nevezésedkor megadott nevedet és e-mail címedet tartalmazza. A további dokumentumok másolatát viszont nem, így ezeket újból fel kell töltened.

Hogyan tudod meg, hogy érvényes-e a nevezésed?

Minden versenyregisztrációt leellenőrzünk. Amennyiben valamelyik dokumentumod nem találjuk, vagy a megadott adataid hiányosan kerültek be online rendszerünkben, e-mailben vagy a megadott telefonszámodon értesítünk.

Amennyiben minden adatod és feltöltött dokumentumod rendben van, már küldjük is a megerősítő e-mailt a nevezésedről.

Gyakorolj velünk hétről-hétre!

Idén a nevezési időszak első napjától, június 14-től 10 héten keresztül 10 online próbateszttel segítjük az elméleti felkészülésed az online tesztre. Minden héten újabb GKI kérdésekkel várunk, amiknek kitöltésével növeled az esélyed a heti „5 tengelyen – biztos kézzel!” ajándékcsomagok megnyerésére!

Tarts velünk a következő izgalmas hetekben is!