Új kihívásokkal 5 tengelyen

Már most garantáljuk, hogy felrázzuk az idei nyarat a nyolcadik „5 tengelyen – biztos kézzel!” vezetéstechnikai és közlekedésbiztonsági versennyel. A magyar kamionsofőrök ismét a valódi életben mérhetik össze gyakorlottságukat és tudásukat egymással!

Június 14-től újra nevezhetnek a hazai tehergépjármű-vezetők a magyar fuvarozói szakma egyedülálló versenyére. A hivatásos kamionsofőrök nevezését július 16-ig fogadjuk.

A fődíj idén nettó 2 millió forint!

Az idei versenyzők augusztus végi online tesztre való felkészülését ismét segítjük: 10 héten keresztül próbatesztekkel. A nevezők a 20 GKI-kérdésből álló tesztsorozattal június 14-től augusztus 16-ig gyakorolhatnak és készülhetnek fel a versenyre. A legmagasabb pontszámot elérő kitöltőket egyedi 5 tengelyenes nyereményekkel ajándékozzuk meg hétről-hétre!

Az idei év versenyzőit teljesen új élménnyel várjuk, ugyanis az eddigi 40 nevező helyett csak 30 juthat tovább az elődöntőbe. A továbbjutó versenyzők a szeptember közepi elődöntőn forgószínpad-szerűen rotálódnak három feladattípus között, amikkel ott a helyszínen fognak megismerkedni.

5 tengelyen kamion autópályán

Szeptember utolsó szombatján pedig kiderül, hogy ki lesz Magyarország legjobb kamionsofőrje 2021-ben!

A döntő ismételten a közlekedésbiztonsági családinappal együtt várja a versenyzők hozzátartozóit, szurkolókat és a családokat.

Ne maradj le a versennyel kapcsolatos legfontosabb információkról és a heti próbatesztekről! Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket Facebook és Instagram oldalainkon a legfontosabb hírekért!