Online verseny – családias díjátadó

Idén nem csak a verseny, a szurkolás és az eredményhirdetés zajlott szokatlan körülmények között, de a díjátadó sem volt mindennapi, amelyen csak a verseny támogatói és a dobogós helyen végzett versenyzők vehettek részt.

Nyolcadik alkalommal adhattuk át az ,,5 tengelyen-biztos kézzel!” vezetéstechnikai és közlekedésbiztonsági verseny díjait betartva az előírt egészségügyi intézkedéseket. A díjátadót szeptember 30-án tartottuk meg szűk, mondhatni családias körben.

A verseny támogatói köréből a következők vettek részt: Óberling József rendőr ezredes, rendőrségi főtanácsos, az ORFK Rendészeti Főigazgatóság Közlekedésrendészeti Főosztályának vezetője, az ORFK-OBB ügyvezető elnöke, Kaliba Róbert, a Hankook Tire Budapest Kereskedelmi Kft. kereskedelmi vezetője, a Közúti Közlekedésbiztonsági Akcióprogramot Dr. Erb Szilvia képviselte, a Közlekedéstudományi Intézet Nonprofit Kft. ügyvezetője Kelemen Balázs, a Közlekedéstudományi Intézet Nonprofit Kft. központvezetője,  Hazuga Károly, a MOL Magyar Olaj-és Gázipari NyRt. értékesítési igazgatója és Barczikai József, a MOL Magyar Olaj-és Gázipari NyRt. értékesítési vezetője és Marczin Bence, a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. mb. stratégiai és kormányzati kapcsolattartásért felelős igazgatója.

A díjátadón a DAF Hungary Kft., a Schmitz Cargobull Magyarország Kft. és a Magyar Közút Nonprofit Zrt. nem tudtak részt venni.

                                             

A dobogósok közül Bocsárdi Károly, első és Szemenyei Zoltán, második helyezettek tudtak megjelenni az ünnepélyes eseményen.  Bozsoki András, a dobogó harmadik helyzettje sajnálatos módon nem tudott részt venni külföldi fuvarmunkája miatt.

Gratulálunk a nyolcadik ,,5 tengelyen-biztos kézzel!” online verseny díjazottjainak és

minden versenyzőjének, találkozzunk 2021-ben!