Elkezdtünk visszaszámolni a nevezési határidőig

Kevesebb, mint tíz nap maradt a nyolcadik „5 tengelyen-biztos kézzel!” vezetéstechnikai és közlekedésbiztonsági verseny nevezési időszakából. Az idei megmérettetés több szempontból sem nevezhető megszokottnak a koronavírus-járvány miatti egészségügyi óvintézkedések miatt.

A verseny teljes egészében az online térben zajlik 2020-ban: a jelentkezéstől, a mérkőzésen át a szurkolásig, valamint az eredményhirdetésig. Az előző évek versenyzőinek nem szokatlan az online teszt, amivel továbbjuthattak az elődöntőbe, azonban idén kizárólag elméletben ülhetnek a kormány mögé. A magyar tehergépjármű-vezetők GKI-tudásukat tesztelhetik, mérhetik fel a 40 darab kérdéssel, amelyek megválaszolására összesen 40 perc idejük lesz. A legtöbbet helyesen megválaszoló kamionsofőrre félmillió forint vár.

Miért éri meg nevezni idén?

A versenyre történő nevezés évek óta ingyenes, tehát a részvétel is köszönhetően támogatóinknak: Közúti Közlekedésbiztonsági Akcióprogram, DAF Hungary Kft., Hankook Tire Magyarország Kft., KTI Közlekedéstudományi Intézet Nonprofit Kft., MOL Magyar Olaj- és Gázipari Nyrt., Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt., Schmitz Cargobull Magyarország Kft..

Az idei online versenyen résztvevő kamionsofőrök felmérhetik jelenlegi GKI-tudásukat és tisztában lehetnek erősségeikkel, hiányosságaikkal, mivel a teszt kitöltését követően megkapják a kiértékelést. A legtöbb pontszámot gyűjtő versenyző nyeri meg a fődíjat, a nettó 500.000 Ft-ot és kapja meg az „A legjobb elméleti tudású magyar kamionsofőr 2020” címet. A második helyezett 200.000 Ft-ot, az online dobogó harmadik fokára fellépő versenyző pedig 100.000 Ft-ot nyerhet.

A rendhagyó, online versenyre szeptember 6-ig tudsz nevezni!

Találkozzunk szeptember 27-én (vasárnap) 16:00 órakor az online térben!