Idén sem maradnak verseny nélkül a magyar kamionsofőrök

2020 az újratervezések évévé vált, ez már biztos. Az „5 tengelyen-biztos kézzel!” vezetéstechnikai és közlekedésbiztonsági verseny két főszervezője az idén 30 éves NiT Hungary és az ORFK-OBB alkalmazkodva a koronavírus okozta változásokhoz nyolcadik alkalommal hirdetik meg a megmérettetést!

Azonban az előző évektől eltérően, idén teljes mértékben online zajlik a verseny a nevezők, a szakmai csapat és a szurkolók egészségügyi biztonságát szem előtt tartva.

A magyar kamionsofőrök július 6. és szeptember 6. között nevezhetnek a 40 GKI-kérdésből álló online versenyre, ahol kiderül, hogy ki lesz „A legjobb elméleti tudású magyar kamionsofőr 2020 –ban”! A legtöbb pontszámot összegyűjtő sofőr nettó 500.000 Ft-tal válik gazdagabbá.

Mint mindig, most is egyszerűen és ingyen nevezhetsz! Ha versenyeztél az előző évben nincs más teendőd, mint belépni a verseny profilodba és ellenőrizni a korábban feltöltött dokumentumaid érvényességét. Amennyiben most jársz nálunk először, a következő dokumentumaid készítsd elő a nevezéshez: gépkocsi vezetői engedélyed, lakcímkártyád, és GKI-kártyád. Mindkét esetben a véglegesítéssel válik aktívvá az idei nevezés!

A nevezési felület július 6-án válik aktívvá.

Nevezz idén, hogy ne vesszen el belőled a versenyszellem és a profizmus, hogy lásd, hol tartasz szakmailag elméletben!

Támogatók